f0t0

[f·nul·t·nul]

×

F0T0.DK i luften

05.12.2009

Så er F0T0.DK endelig kommet i luften!! Efter at have levet en stille tilværelse som pic.prod.dk i flere år har siden nu fundet sin endelige form. Jeg har længe været utilfreds med designet på pic.prod.dk og ligeledes med navnet Picture Prodigal, så nu har jeg endelig fået taget mig tid til at gøre noget ved begge dele!

Jeg er bestemt meget tilfreds med min nye side og glæder mig til at opdatere artiklerne og selvfølgelig mangfoldiggøre mange flere fotos.

Hjemmesiden bygger på det fantastiske WordPress. Ideen til temaet har jeg lånt fra drewsto‘s Elements of SEO mens den super coole foto-slider i toppen bygger på Kwicks fra jMar. Det har krævet lidt ekstra programmering at sætte hjemmesiden op – selvfølgelig skulle temaet skrives, men også de 4 widgets i bunden har jeg måtte skrive forfra, ligesom en backend løsning til at uploade fotos til slideren i toppen er blevet lavet. Alt i alt er det endt med at være rigtig lækkert at arbejde med.

God fornøjelse med siden!! Jeg modtager med kyshånd kommentarer både til denne nyhed og til alt andet på siden.

Nyeste foto på Flickr

Malmo City Library